vve-beheerVvE-beheer door de Nieuwe Wereld is goedkoop, efficiënt en pro-actief. De Nieuwe Wereld houdt zich bezig met VvE-beheer van kleine complexen met 2 appartementsrechten tot complexen met honderden eenheden.

Wij verzorgen het complete beheer van VvE’s, waaronder financieeladministratief beheer en technisch. Wij gaan hierbij voor maximale service, betrokkenheid, communicatie en transparantie. Alle belangrijke informatie van de VvE is online inzichtelijk via Twinq; uw persoonlijke VvE dossier. Technische verzoeken worden direct opgepakt en onze ervaren storingsdienst is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Wij hanteren voor uw VvE een jaarlijks vast en voordelig tarief. Hierin zitten de standaard diensten die uw VvE nodig heeft. U hoeft dus bijvoorbeeld niet extra bij te betalen als een eigenaar gebruik maakt van onze technische 24 uurs service of als wij een schade met de verzekeraar voor u afhandelen.

Op gebied van onderhoud is De Nieuwe Wereld betrokken en toegewijd: onze medewerkers kennen het vastgoed dat ze beheren, doen zelf opnames en hebben verstand van onderhoud en technische problemen.
De Nieuwe Wereld ontvangt geen commissies van verzekeraars, energiebedrijven of andere leveranciers. Inkoopvoordeel komt dus volledig ten goede aan de Vereniging van Eigenaren.

De Nieuwe Wereld maakt zelf geen MJOP’s, doch heeft een samenwerkingsverband met Laan 35. Zij zijn ook SKW gecertificeerd.

De Nieuwe wereld heeft een samenwerkingsverband met Laan 35 voor het maken van MJOP's

LAAN35 LOGO