vastgoed-beheerDe Nieuwe Wereld houdt zich bezig met vastgoedbeheer voor bedrijven en particulieren, van individuele woningen tot duizenden vierkante meters bedrijfsonroerendgoed.

De Nieuwe Wereld is specialist in zowel financieel als technisch beheer. Dankzij moderne software, en de kennis en toewijding van de mensen die ermee werken, beschikt u als eigenaar voortdurend over actuele en overzichtelijke rapportages. De administratie wordt gecontroleerd door een externe accountant die, indien gewenst, rechtstreeks aan de eigenaar rapporteert. Bovendien heeft iedere klant een eigen bankrekening. Beheer door De Nieuwe Wereld is dus zonder risico.

Op gebied van onderhoud is De Nieuwe Wereld betrokken en toegewijd: onze medewerkers kennen het vastgoed dat ze beheren, doen zelf opnames en hebben verstand van onderhoud en technische problemen. In de afgelopen jaren is veel kennis opgedaan met de begeleiding van herontwikkeling, renovatie en splitsing van verschillende vastgoedprojecten. Ook op dat gebied is De Nieuwe Wereld een betrouwbare en gerenommeerde partij.

Voor speciale producten van De Nieuwe Wereld op het gebied van vastgoedbeheer klik op Nieuw Bouw Beheer.

Wilt u precies weten wat u van De Nieuwe Wereld kunt verwachten op het gebied van vastgoedbeheer, downloadt: onze PDF over ‘vastgoedbeheer door de nieuwe wereld’.