Onze klanten bestaan uit zeer grote tot middelgrote complexen. Zij hebben met elkaar gemeen dat zij allen graag ontzorgd willen worden door middel van een persoonlijke en gedegen dienstverlening. Zij hebben een vaste contactpersoon, welke gemakkelijk bereikbaar is en hebben daarnaast altijd online toegang tot de meest recente informatie.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van VvE’s en complexen, welke wij momenteel in beheer hebben.

Een VvE met 88 appartementen, waarvoor Totaal VvE Beheer het administratief en technisch beheer voert. Het betreft een nieuwbouwcomplex met kantoren en woningen verticaal gestapeld. In het hart van het gebouw is een gymzaal gesitueerd voor de verschillende scholen in de omgeving.

Voor dit gemengd complex verzorgt Totaal VvE Beheer het administratief en technisch beheer. Het complex bestaat uit 20 winkels en 45 woningen.

Voor deze VvE verzorgen wij het administratief en technisch beheer. Het complex bestaat uit 140 woningen en is in 2011 opgeleverd. Tevens is er inpandige parkeergarage.

Aan de rand van het historische centrum ligt dit complex met 29 luxe appartementen, 5 herenhuizen, 6 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa. Een uniek project vanwege de klassieke uitstraling, de ligging, de diversiteit in woningtypen, vorm en kleur van de gevels. Totaal VvE Beheer verzorgt hier het administratief en technisch beheer van de VvE.

Dit kleinschalig appartementencomplex (1987) met 9 appartementen ligt in het hart van De Jordaan, op loopafstand van de Grachtengordel, 9-straatjes en de Dam. Totaal VvE Beheer voert hier het financieel en technisch beheer van de VvE.