Woontoren Intermezzo

Intermezzo VvE BeheerDe mooiste woontoren op de Amsterdamse Zuidas is ongetwijfeld Intermezzo (www.appartementzuidas.nl), een ontwikkeling van de samenwerkingscombinatie Royaal Zuid van BPD, Era Contour en Eigen Haard. De Nieuwe Wereld Vastgoedbeheer is trots op deze aanwinst in haar portfolio. Niet alleen het VvE-beheer wordt door De Nieuwe Wereld Verzorgd, ook het customer service programma van Intermezzo is een product van ons bedrijf.

Intermezzo is in 2017 opgeleverd. Ruim van te voren hebben de kopers van de appartementsrechten een uitnodiging van De Nieuwe Wereld voor de oprichtingsvergadering van de Vereniging van Eigenaars gekregen. Zodra de datum bekend is wordt die per email aan de appartementseigenaren bekend gemaakt. Ook de uitnodiging voor de eerste vergadering wordt per email verzonden. Zodra de splitsingsakte definitief is wordt er ook een bijbehorende begroting opgesteld waarin de servicekosten per appartement worden bepaald. Deze begroting zal samen met de uitnodiging voor de oprichtingsvergadering van de VvE worden toegestuurd aan de kopers.

Intermezzo Amsterdam

De Nieuwe Wereld biedt een uitgebreid serviceprogramma aan de bewoners van Intermezzo. Stomerijservice, schoenreparatie, sleutelservice en een klusservice voor in huis zijn voorbeelden van de services die de bewoners van Intermezzo straks mogen verwachten. Via de website is het mogelijk om deze diensten vanaf elke gewenste plek te bestellen. Op locatie zal een huismeester gedurende 30 uur per week aanwezig zijn om dit serviceprogramma uit te voeren en te coördineren.